Om oss på Huspunkten!

Huspunkten är Bysnickarens kontorsnamn och det namn som vi idag väljer att kommunicera. Vårt företagsnamn från starten är dock Bysnickaren. Vi är familjeföretaget som grundades 1981 så det finns många års samlad erfarenhet av villor och tomter!

I kontorslokalen Huspunkten, sitter vi på Bysnickaren Förvaltnings AB. Byggnaden har designats och byggts av far och son, Kenneth och Andreas!

Ett nytt hus idag, ska vara energisnålt och väl genomtänkt för just ditt sätt att leva och bo! Detta kan vi hjälpa dig med!

Vår huvudsysselsättning är nyproduktion av villor och sommarstugor samt försäljning av tomter i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn med omnejd. Vi köper upp mark för exploatering av vackra tomtområden och många av  områdena ligger idag under planläggningsstadiet.

Vi tar tillsammans med dig fram en passande stuga eller villa till din egna privata tomt eller till din kommunala tomt.

Med andra ord, oavsett om du redan har en tomt eller söker en tomt, kan vi hjälpa dig med ditt framtidsprojekt!

Vi stöttar dig genom hela byggprocessen och kan leverera allt från byggsatser till nyckelfärdiga villor. Vi kan även erbjuda dig den entreprenadformen som passar dig bäst, allt från delad entreprenad, generalentreprenad till totalentreprenad!

Kluriga ord? Använd vår ordlista, ring oss eller boka ett möte för att diskutera mer om dina tankar kring hus och tomt!

Välkommen att kontakta oss!

 

Ameli
0708-444685
ameli@huspunkten.com

Andreas
0708-203451
andreas@bysnickaren.se

Anna
0708-203452
anna@bysnickaren.se