29 november, 2021

2st nya tomter på Senoren ute till försäljning nu.

Välkommen till Senoren en kustpärla i Karlskrona. Här finner ni två tomter om 1947 kvm respektive 2589 kvm längs med Agustas väg på Senoren. Positivt förhandsbesked finns för att bygga enbostadshus på vardera tomt. Våningstal överlåts till bygglovsansökan. För dig som vill bygga nytt är dessa tomterna en lika bra som sällsynt möjlighet! Här finns chansen att bygga drömhemmet på stora natur- och trädgårdstomter. Området är centralt men ändå naturnära i sin placering. Närheten till kommunikationer via lokaltrafik finns inom gångavstånd, cykelavstånd till Ica Senoren och ca. 10 min bilvägen till Trummenäs där både barnomsorg, golf- och padelbana finns. Sandvik badplats ligger i närheten för den som vill nyttja stranden. Här kan ni läsa mer!